ARX Life запустила новий продукт «Бронезахист» — страхування від нещасних випадків в умовах війскового стану


ARX Life запустила новий продукт «Бронезахист» — страхування від нещасних випадків в умовах війскового стануНещасні випадки, на жаль, трапляються завжди не вчасно. Особливо у такий буремний час, як зараз. Запобігти цьому важко, але, принаймні, можна застрахуватися від їхніх наслідків.

Страхова компанія ARX Life представляє новий продукт ”Бронезахист”, створений спеціально для страхування від нещасних випадків в умовах військового стану.

Особливість цього продукту у тому, що він покриває як побутові нещасні випадки (травми, опіки, обмороження, та ін), так і випадки, отримані цивільними громадянами внаслідок пасивних воєнних дій – влучення снарядів, мін, куль, обрушування будівель, наслідки пожежі, мінування територій, тощо.

Такі події зазвичай є виключенням,але “Бронезахист” як раз їх покриває.Виключенням є тільки активна участь у воєнних діях (не можна застрахувати військовослужбовців ЗСУ, прикордонників, співробітники ДСНС, СБУ, поліції, Територіальної оборони, тощо).

  • Тривалість страхового покриття та суму клієнт може обирати самостійно
  • Страхові суми - 100 000, 200 000 та 300 000 грн.
  • Тривалість страхового покриття - 1, 3, 6 або 12 місяців

Вартість програм від 250 грн на місяць, вік застрахованих осіб від 1 до 75 років, територія покриття — весь світ. Це означає, що поліс можна придбати, находячись у будь-якій країні світу та будь-коли, тому що все робиться онлайн за декілька хвилин на сайті компанії. Діяти поліс починає вже на 7-й день після купівлі. Клієнтам доступна цілодобова підтримка Асистансу.

ARX Life — одна з самих надійних компаній страхування життя, не припиняла працювати з першого дня війни. Компанія спростила життя клієнтам під час військового стану, бо наразі для отримання виплат приймаються фотокопії документів, надіслані клієнтами будь-яким каналом зв’язку (електронна пошта, чати). ARX Life також продовжує нараховувати інвестиційний дохід за договорами “Інвестиційне страхування життя”

За даними рейтингу журналу Insurance Top за першиий квартал 2022 року ARX Life увійшла у ТОП-5 за преміями,їх сума склала 69 млн 769 тис грн. Компанія також увійшла у Топ-3 за виплатами, їх сума склала 11 млн 104 тис грн.

Бережіть себе та близьких, а “Бронезахист” допоможе бути більш впевненішими у непростий час!  | Фориншурер