Іншуртех з кіберстрахування Coalition купує страхову компанію Digital Affect Insurance


Іншуртех з кіберстрахування Coalition купує страхову компанію Digital Affect InsuranceІншуртех з кіберстрахування Coalition придбав компанію зі страхування майна та від нещасних випадків Digital Affect Insurance від Munich Re.

Coalition’s Active Insurance поєднує провідні в галузі інструменти кібербезпеки, доступ до цілодобової цифрової криміналістики та реагування на інциденти, а також широке страхове покриття, щоб допомогти організаціям виявляти, зменшувати та страхувати цифрові ризики. Технологічні переваги Coalition дозволили компанії створити стійкий портфель бізнесу на дуже динамічному кіберринку, а також допомагають клієнтам Coalition виявляти цифрові ризики та керувати ними до того, як вони виникнуть. Наразі Coalition обслуговує понад 160 000 клієнтів за допомогою Active Cyber Insurance, Active Executive Risks Insurance (Cyber Unicorns World), P&C-страхування та кібербезпеки.

Insurtech, який приносить із собою ліцензії на діяльність у всіх 50 штатах, дозволить Coalition пропонувати страхові поліси через власну визнану страхову компанію. Компанія з Сан-Франциско вже пропонує захист від кіберризиків, технологічних помилок і упущень, а також інших ризиків керівників, співпрацюючи з Ascot, Swiss Re, Vantage і Zurich. Про останню співпрацю з Allianz було оголошено минулого місяця.

У липні Coalition оголосила про інвестиції в розмірі 250 мільйонів доларів, що підвищило оцінку компанії до 5 мільярдів доларів. На початку серпня вона призначила колишнього старшого віце-президента Visa Джима Янга своїм першим фінансовим директором, що стало визначним моментом у прискореному зростанні фірми. Наступним планом буде запланована експансія на ринок Великобританії.

Цей стратегічний крок дає змогу Coalition розширити охоплення нашої лідируючої на ринку пропозиції активного кіберстрахування разом з іншими визнаними страховими продуктами.

"Придбання є природним наступним кроком у нашій еволюції та дозволить нам краще обслуговувати наших партнерів-брокерів і клієнтів, продовжуючи розширювати межі інновацій у кіберстрахуванні, страхуванні ризиків керівників тощо", каже Шон Рам, керівник відділу страхування.

Заснована в 2017 році, Coalition поєднує комплексне страхове покриття з профілактичними інструментами кібербезпеки та доступом до цифрової криміналістики та реагування на інциденти, щоб допомогти організаціям виявляти, пом’якшувати та страхуватися від усіх типів цифрових ризиків.

Кіберзбитки щороку завдають глобальній економіці шкоди на суму 1,5 трильйона доларів, що підкреслює масштаб проблеми. За оцінками нещодавнього звіту Forrester, звичайне порушення даних коштує середній організації 2,4 мільйона доларів на розслідування та відновлення.

Цей розмір проблеми також підкреслюється новим дослідженням, проведеним Blackberry та Corvus Insurance та опублікованим минулого тижня. Вони опитали 450 осіб, які приймають рішення у сфері ІТ та кібербезпеки в бізнесі США та Канади. Висновки, кажуть, тривожні.

Лише 55% респондентів опитування мають кіберстрахування, а менше ніж 20% мають покриття понад 600 000 доларів США – середню суму, яку вимагали атаки програм-вимагачів минулого року. Ситуація є гіршою серед малих і середніх підприємств, де дослідження Blackberry та Corvus Insurance показали, що лише 14% компаній із кількістю працівників менше ніж 1500 осіб мали кіберстрахове покриття на суму понад 600 000 доларів США.

Ці висновки викликають нові занепокоєння щодо готовності малого бізнесу протистояти кібератакам. У червні дослідницька компанія GlobalData попередила, що малі та середні підприємства ризикують втратити кіберстрахування, внаслідок чого вони піддаються ризику. Оскільки підприємства стикаються зі зростаючими витратами через слабкі ланцюги постачання та спіралеподібну інфляцію, багато хто вирішує зменшити пріоритетність страхування, намагаючись скоротити витрати.

І це незважаючи на зростаючу ймовірність кібератак, поява гібридної роботи та війна в Україні створюють нові загрози. Бен Кері-Еванс з GlobalData каже, що очікує, що цього року кількість компаній, які скасовують свої поліси кіберстрахування, ще більше зросте, оскільки бюджети обмежені, а страховики не можуть знизити вартість премій.  | Фориншурер