Цифровий страховик Marshmallow запускає новий продукт по страхуванню мінівенів та фургонів


Цифровий страховик Marshmallow запускає новий продукт по страхуванню фургонівБританський іншуртех Marshmallow запустив нову лінійку продуктів – преміальне страхове покриття для мінівенів та фургонів під назвою Marshmallow Van. Продукт охоплює власників фургонів, які використовують свій транспортний засіб для соціальних цілей, домашнього використання та поїздок на роботу.

Згідно з повідомленнями, поліс можна придбати на сайтах порівняння Quotezone, а потім на Go Compare та Confused, пізніше - на сайті фншуртеха.

Marshmallow Van пропонує власникам приватних фургонів індивідуальний і гнучкий страховий поліс за доступною ціною, який використовує передову технологію оцінки ризиків Marshmallow. Власники мікроавтобусів також отримають вигоду від програми щодо незастрахованих водіїв, яка захищає водіям знижку без претензій і повертає їм надлишок у разі зіткнення з незастрахованим водієм.

Після запуску у 2017 році страхове покриття автомобілів Marshmallow зросло на 120% у порівнянні з роком по всій Великобританії. Іншуртех-стартап, очолюваний братами-близнюками-співзасновниками Олександром і Олівером Кент-Брахамами, використовує передові технології, великі дані та штучний інтелект, щоб керувати застарілими упередженнями, які так часто спостерігаються в галузі. Натомість він забезпечує точніший андеррайтинг за доступними цінами.

Нове рішення є першим виходом стартапу за межі основної пропозиції автострахування. Випуск нового продукту Marshmallow Van також є свідченням стратегії розширення завдяки новому раунду фінансування серії B у розмірі $83 млн за підтримки Passion Capital, Investec Bank і Scor, у результаті якого Marshmallow досягла статусу єдинорога з оцінкою в $1,25 млрд.

Marshmallow — шостий європейський єдиноріг Insurtech, який з'явився з березня, і фінансування сектору вже майже вдвічі перевищує показник минулого року — 2,3 мільярда євро.

Цей крок також стався після того, як компанія Marshmallow запустила Marshmallow Breakdown Cover за підтримки The AA, щоб забезпечити своїх клієнтів удостоєним нагород покриттям на узбіччя. Власники фургонів матимуть вибір додати страхове покриття Marshmallow Breakdown Cover, а також захист від знижок без претензій та юридичний захист двигуна.  | Форіншурер