Індійським страховикам та перестраховикам дозволили залучати капітал у різних формах


Управління регулювання та розвитку страхування Індії (IRDAI) запропонувало нові правила, які дозволять індійським страховикам і перестраховикам залучати капітал у різних формах.

Ідея полягає в тому, що нові форми капіталу, такі як боргові зобов’язання, можуть бути випущені швидше, що дозволить іноземним інституційним інвесторам інвестувати в них.

Документи, опубліковані IRDAI, показують, що неконвертовані привілейовані акції та неконвертовані незабезпечені боргові зобов’язання матимуть мінімальний термін погашення10 років для компаній зі страхування життя та загального страхування і перестрахування та 7 років для окремих страхових компаній.

У ньому також зазначено, що загальна кількість інструментів за іншими формами капіталу, взятих разом, повинна становити менше половини загального сплаченого капіталу та премії за цінні папери та менше половини чистого капіталу страховика.

Крім того, платоспроможність страховика, який залучає капітал, повинна залишатися як мінімум на контрольному рівні платоспроможності, уточнили в IRDAI.  | Фориншурер