Розмір виплат страховиків по збитках від урагану Іда в Луїзіані перевищив $13 млрд


Розмір виплат страховиків по збитках від урагану Іда в Луїзіані перевищив $13 млрдСтрахові вимоги в Луїзіані від збитків, пов’язаних з минулорічним ураганом «Іда», перевищили 13 мільярдів доларів. Страхувальники подали 460 709 претензій усіх типів у зв’язку з ураганом «Іда», з яких 65% було врегулювано страховиками, що призвело до виплат у розмірі 9,8 мільярда доларів США за шкоду, спричинену ураганом.

Коли люди по всій південно-східній Луїзіані почали усвідомлювати масштаби збитків від урагану «Іда», завдання, якому серйозно завадили масові збої в електропостачанні та обмежений телефонний зв’язок, пошуково-рятувальні команди роз’єдналися, щоб відповісти на заклики про допомогу, які залишилися без відповіді.

Загалом страховики виплатили або зарезервували виплати 13,1 мільярда доларів за всіма типами претензій, пов’язаних з Ida. Це третій показник збитку від шторму, який являє собою збільшення в порівнянні з попередньою цифрою в 10,5 мільярда доларів, зареєстрованою на початку лютого, коли страхувальники подали 434 633 претензії.

Ця оновлена ​​інформація включає претензії з особистого та комерційного страхування. Тоді як дані про претензії та платежі з Національної програми страхування від повеней не включені, оскільки це не регулюється LDI.

29 серпня 2021 року на Луїзіану обрушився ураган «Іда» як шторм 4 категорії, який вразив 25 громад після виходу з Карибського басейну.

Десятки тисяч домовласників у Луїзіані намагаються знайти нове страхування майна в розпал нового сезону ураганів в Атлантиці. Більшість великих компаній припинили роботу на узбережжі, і тепер менші фірми занепадають після того, як Луїзіана постраждала від двох великих ураганів за останні два роки.  | Фориншурер