У складі ради директорів болгарської Euroins Insurance Group (EIG) відбулись зміни


У складі ради директорів болгарської Euroins Insurance Group (EIG) відбулись зміниДо ради директорів болгарської Euroins Insurance Group (EIG), страхового субхолдингу Eurohold, увійдуть Тодор Данаїлов, Кремена Патева та Прасун Сінгхал.

Рішення щодо нових членів уже подано на затвердження до Комісії з фінансового нагляду (FSC), після чого за нього проголосують акціонери та буде зареєстровано в Болгарському комерційному реєстрі, пише XPRIMM.

Після реєстрації Рада директорів складатиметься загалом з шести членів. Нові члени приєднаються до Ассена Христова, Кіріла Бошова та Йерона ван Левена, які зараз є членами правління.

Прасун Сінгхал є представником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), який придбав міноритарну частку 10% EIG у жовтні 2021 року. Зараз він є помічником директора в команді прямих інвестицій ЄБРР у ​​штаб-квартирі банку в Лондоні. Сінгхал має понад 15 років досвіду роботи в страховому секторі. Він був віце-президентом інвестиційного банку Barclays та інвестиційно-банківського підрозділу Citigroup.

Тодор Данаїлов є керівником відділу перестрахування EIG і працює в групі більше 20 років. Він пройшов усі рівні перестрахового бізнесу компанії, а також був членом наглядової ради Euroins. Данаїлов був членом Правління Національного бюро болгарських автостраховиків.

Кремена Патева є багаторічним керівником у структурі EIG і працює в компанії майже 13 років. Наразі вона є директором з ризиків страхового холдингу. До своєї нинішньої посади Патева була керуючим актуарієм Euroins Life і керівником актуарної звітності Euroins - Health Insurance.

«Завдяки розширенню правління ми створимо ще краще уявлення про прийняття стратегічних та операційних рішень у групі. Ми раді вітати пана Сінгхала як представника ЄБРР. З його допомогою ми зможемо реалізувати нашу стратегію для більш ефективного розвитку та зростання та подальшого вдосконалення корпоративного управління холдингу», – прокоментував Кирил Бошов, генеральний директор EIG.  | Фориншурер