Mulberri залучила $4 млн на розвиток страхової SaaS-платформи для страхових брокерів


Mulberri залучила $4 млн на розвиток страхової SaaS-платформи для страхових брокерівMulberri, новаторська страхова платформа для посередникыв та брокерів, оголосила про залучення $4 млн інвестицій від консорціуму Hanover Technology Management, MS&AD Ventures і Altamont Capital Partners.

Mulberri використовуватиме фінансування, щоб продовжувати розширювати свою інфраструктуру та моделювати дані, щоб зробити страхування бізнесу більш простим, ефективним і прозорим.

Занадто довго бізнес-страхування застрягло в 20 столітті, і це мало серйозні наслідки для PEO та брокерів, які хотіли сучасні рішення, але не мали доступу до них, кажуть в компанії.

"Ми були задоволені захопленою реакцією на Mulberri з боку інвесторів і страхових компаній. Дивлячись у майбутнє, ми раді продовжувати вдосконалювати нашу технологію, щоб допомогти ще більшій кількості PEO та брокерів досягти свого найвищого потенціалу", каже Хамеш Чавла, генеральний директор і співзасновник Mulberri.

Іншуртех Mulberri, запущений у 2021 році, є першим рішенням для страхування бізнесу, спеціально створеним для брокерів. Крім того, технологія Mulberri дозволяє брокерам і страховикам об’єднуватися, і допомагає їм приймати розумні рішення на основі даних.

Платформа забезпечує інтелектуальний прийом повідомлень, автоматизоване котирування та прив’язку, керування страхуванням на основі даних, а також легкодоступні служби захисту та моніторингу.

Крім того, стартап також оптимізує бізнес-процеси посередників, прискорює залучення клієнтів і забезпечує аналітику ризиків завдяки інтеграції з кількома системами, такими як HRIS і Payroll та інші. Mulberri використовує тип згорткових нейронних мереж.  | Beinsure