AFR Insurance впровадила рішення Verisk для обробки претензій по страхуванню майна


У рамках постійної роботи над покращенням робочих процесів обробки претензій American Farmers & Ranchers Mutual Insurance Company (AFR Insurance) впровадила рішення Verisk для обробки претензій по страхуванню майна.

AFR Insurance використовуватиме екосистему обробки претензій постачальника аналітичних даних Verisk, щоб допомогти швидко розподілити, перевірити та врегулювати претензії щодо майна та майна; моніторинг та аналіз діяльності компанії; і отримати цінну інформацію про суворі погодні явища. Використовуючи ці рішення, включаючи Xactimate, XactContents, XactAnalysis і Verisk Benchmark, страховик AFR Insurance покращить свої процеси розподілу позовів і оптимізує перевірку позовів і оцінку.

«Завдяки впровадженню цих рішень у наші робочі процеси ми можемо обробляти претензії ефективно та результативно, покращуючи обслуговування наших страхувальників», — сказав Дарін Міллер, директор з позовів AFR Insurance.

Verisk пропонує страховикам статистику, допомагає покращити андеррайтинг і результати позовів, підвищити ефективність роботи та боротися з шахрайством, пропонуючи комп’ютерні програмні рішення для професіоналів, які займаються оцінкою всіх етапів будівництва та ремонту. Завдяки давньому зобов’язанню інвестувати в дослідження та розробки рішення Verisk використовують компанії зі страхування майна та ремонтних підрядників у США та Канаді.  | Фориншурер