Willis Towers Watson оприлюднив заяву щодо реформ Solvency II


Willis Towers Watson оприлюднив заяву щодо реформ Solvency IIWillis Towers Watson оприлюднив заяву щодо реформ Solvency II, в якій зазначено, що пакет реформ, який розглядається, може створити страховикам як позитивні, так і негативні наслідки, якщо «параметризація» положень відповідного коригування (MA), зазначена Управлінням пруденційного регулювання, не буде повторно відкалібрована в лінія з SII, пише Beinsure.com.

Зокрема, для тих фірм, які зосереджені на андеррайтингу матеріальних обсягів ануїтетних операцій з оптовими закупівлями, зниження маржі ризику (RM) на 60-70% у поєднанні з запропонованим значним зниженням вигоди від MA, буде потрібно більше капіталу. Це не лише зниження рівня вивільнення капіталу на 10-15%, який планує уряд, але й рух у зворотному напрямку.

Щоб визначити, чи досягнуто цілей казначейства, найрелевантніше розглянути страховиків довгострокових ануїтетів, які є довгостроковими інвесторами, здатними підтримувати зростання економіки. WTW стверджує, що його кількісний аналіз запропонованих реформ MA та RM показує широкий діапазон впливу на фірми.

Для більшості андеррайтерів ануїтетів пропозиції призведуть до зниження доступного капіталу та не забезпечать типи вивільнення, зазначені для досягнення цілей перегляду Solvency II.

Казначейство визначило три ключові цілі для своїх пропозицій на початку перегляду. Стимулювання динамічного, інноваційного та конкурентоспроможного сектору страхування на міжнародному рівні, захист страхувальників і забезпечення безпеки та надійності фірм, а також підтримка страховиків у забезпеченні довгострокового капіталу для стимулювання зростання відповідно до цілей уряду щодо зміни клімату та продуктивного фінансування.

WTW вважає, що для економіки та майбутніх страхувальників завдає шкоди надмірно розумний захист існуючих страхувальників, оскільки це призведе до зростання цін у майбутньому, ймовірно, збільшить використання міжнародного перестрахування та зменшить капітал для цілей уряду щодо зміни клімату та продуктивного фінансування.

Для досягнення результату, наближеного до 10-15% вивільнення капіталу, який зараз утримується страховиками життя, на який націлений уряд, потрібен більш збалансований пакет реформ, який дозволить уникнути суттєвих змін рівня та волатильності МА та призведе до меншого поляризований результат для різних типів страховиків.  | Фориншурер