Іншуртех-інкубатор Gateway оголосив про закриття Seed Fund II


Іншуртех-інкубатор Gateway оголосив про закриття Seed Fund IIІншуртех-інкубатор Gateway оголосив про закриття свого Seed-фонду II. Цей крок дозволить Gateway підтримувати ще 20 команд стартапів своїми програмами та підтримкою протягом наступних чотирьох років.

Ця ініціатива забезпечить підтримку етапу Серії А. Але додаткові подробиці нового фонду, включаючи суму, поки не розголошуються.

Інкубатор є провідним спеціалізованим інвестором Insurtech в Австралії, який надає початковий капітал для підтримки цілеспрямованих міжнародних засновників у створенні та запуску ідеї Insurtech. Зараз інкубатори підтримують 20 портфельних компаній у Великобританії та чотири в Австралії, пише Beinsure.

У заяві про місію компанії йдеться: «Ми віримо, що страхування та технології можуть змінити суспільство. Але страховому сектору ще належить усвідомити свою нову роль як стимулятора та захисника секторів, що швидко розвиваються».

Запущений у 2016 році Insurtech Gateway має авторизовані інкубатори в Лондоні та Сіднеї, які підтримують 24 портфельні компанії, живуть у 37 країнах і працюють із 26 страховими компаніями».

Інкубатор також відповідає за успіх кількох провідних страхових компаній у Європі, зокрема By Miles, Humn, Coincover, Nayms, Loadsure, Bondaval, Collective Benefits і Floodflash.

Говорячи про запуск Seed Fund II, Річард Чатток, генеральний директор Insurtech Gateway, пояснив: «Ми пишаємося тим, що створили місце, де незалежні засновники можуть будувати стійкі партнерства з прогресивними страховиками, регуляторами та співінвесторами».

Він сказав, що засновники Insurtech Gateway, отримують підтримку від попереднього запуску до серії A. У 2022 році клімат для фінансування insurtech був складнішим для компаній, але потреба в більшій кількості руйнівників ніколи не була такою сильною. В довгостроковій перспективі страхування все ще є величезним ринком з дуже низькими інвестиціями порівняно з фінтехами та охороною здоров’я.  | Фориншурер