Іншуртех Koffie отримав від інвесторів $11 млн на розвиток платформи страхування вантажоперевезень


Іншуртех Koffie отримав від інвесторів $11 млн на розвиток платформи страхування вантажоперевезень Koffie Insurance, іншуртех-компанія, яка зосереджується на наданні страхових послуг для сектору вантажних перевезень і транспортування, оголосила про закриття серії A на суму $11 млн. Загальний обсяг фінансування компанії становить $15,5 млн.

Раунд очолила Anthemis Group, яка спеціалізується на фінансуванні швидкозростаючих цифрових компаній фінпослуг. Вони приєдналися до існуючих інвесторів, Lerer Hippeau Ventures і Plug and Play Ventures, пише Beinsure. Серед нових інвесторів цього раунду були CP Overture, Breakout Capital, Two Lanterns Venture Partners та група стратегічних інвесторів-ангелів.

Koffie надає автотранспортним компаніям швидке та доступне страхове покриття, яке винагороджує та стимулює безпеку. Використовуючи передову технологію, щоб заощадити як гроші, так і час, коли йдеться про андеррайтинг, контроль збитків, обробку претензій та роботу автопарку, Koffie вже вдалося застрахувати понад 1000 вантажівок.

"Ми робимо ставку на те, що Koffie переосмислить фінансове майбутнє галузі вантажних перевезень. Протягом десятиліть індустрія вантажних перевезень була значно недостатньо забезпечена фінансовими послугами, і Koffie має ідеальні можливості для задоволення потреб страхування далекобійників", повідомив Емі Науіокас, засновник і співдиректор з інформаційних технологій Anthemis Group.

Зараз послуги Koffie доступні в Теннессі, Нью-Джерсі та Іллінойсі. До кінця року компанія планує вийти на 10 штатів.

Останній раунд фінансування також дозволить розширити пропозиції продуктів і стратегічно найняти нових працівників.  | Фориншурер