HSBC Life запускає послугу медобстеження для застрахованих разом з Square Health та UnderwriteMe


HSBC Life запускає послугу медобстеження для застрахованих разом з Square Health та UnderwriteMeСтраховик HSBC Life об’єднався з Square Health і UnderwriteMe, щоб запустити інноваційний цифровий андеррайтинг, який полегшує обробку запитів на медичне обстеження.

Згідно з повідомленням "Beinsure.com", запити на медичне обстеження можна надсилати та негайно отримувати від постачальника послуг медичного обстеження Square Health, який доступний на платформі захисту UnderwriteMe.

Після завершення перевірки результати повертаються до системи правил цифрового андеррайтингу HSBC Life, яку також надає UnderwriteMe. Процес миттєво створює «рішення щодо відповідності вимогам», і нова послуга буде доступна через екстранет-мандрівку HSBC Life для користувачів IFA, які використовують IRESS, iPipeline і Synaptic Webline.

Швидкість, з якою можна здійснити андеррайтинг, скорочує час очікування клієнтів і кількість часу, який консультанти шукають результатів. До складу нової послуги входить інформаційна панель у режимі реального часу, до якої консультанти можуть отримати доступ, щоб переглянути статус своїх заявок.

Якщо HSBC Life не в змозі забезпечити страхове покриття на основі результатів зворотного обстеження, група андеррайтингу буде готова надати пояснення та переконатися, що клієнт має змогу звернутися за медичною порадою до свого лікаря. Обставини, які ініціюватимуть процес направлення, – це гарантовані межі, що перевищують стандартні пороги, та діапазон ІМТ від 39 до 42 (залежно від віку).

Клієнти також будуть захищені під час процесу андеррайтингу направлення за допомогою безкоштовного страхового покриття, доступного до 90 днів, на суму гарантованої суми, що вимагається до максимуму 1 мільйона фунтів стерлінгів для життя та 750 тисяч фунтів стерлінгів для заявок на критичні захворювання. Захист також доступний у разі поганого самопочуття та нещасних випадків.  | Фориншурер