LexisNexis Precision Claims дозволить страховикам аналізувати збитки по майну та автострахуванню


LexisNexis Risk Solutions, технологічний постачальник рішень щодо ризиків, запустив нову передову загальноринкову базу даних претензій.

Платформа під назвою Precision Claims є першою у своєму роді, яка обслуговує ринок загального страхування та дозволить постачальникам страхових послуг переглядати всі минулі претензії для фізичних осіб щодо дому та автомобіля, оскільки Precision Claims починає приймати дані зі страхового ринку.

LexisNexis було розроблено для підтримки оцінки ризиків на всіх етапах шляху клієнта. Платформа допомагає постачальникам страхових послуг отримувати детальні дані про претензії, зібрані з усього ринку, за допомогою однієї системи, щоб допомогти отримати справжнє розуміння досвіду страхового сектору, пов’язаного з окремими особами.

Рішення не тільки допоможе галузі виявляти нерозголошені претензії, але LexisNexis Risk Solutions також зможе краще допомогти страховим компаніям прогнозувати збитки за претензіями на основі історії претензій особи, знаючи, що втрата двигуна може передбачити втрату житла.

Постачальники страхових послуг зможуть отримати доступ до даних про претензії щодо житла та транспортних засобів щодо особи, майна та транспортного засобу, включаючи тип претензії, обставини та угоду. Це дозволить страховикам вперше перехресно перевірити історію претензій щодо автомобіля та будинку.

Системи, подібні до LexisNexis Precision Claims, уже працюють на ринку США. Згідно з аналізом США, застосування даних про претензії для оцінки ризику виявило, що 41% споживачів занижують попередні претензії щодо двигуна. Люди з нерозкритими претензіями щодо двигунів мають на 34% вищу середню вартість претензій порівняно з людьми з такою ж кількістю розкритих претензій.

14% споживачів мають принаймні одну претензію щодо автомобіля та одного будинку, що вказує на зв’язок між обома напрямками бізнесу. Люди з трьома або більше вимогами щодо транспортних засобів зазнають збитків у зв’язку з житлом, які приблизно на 40% вищі за вартістю, ніж ті, хто не має жодних вимог щодо транспортних засобів.  | Фориншурер