Acrisure отримала від інвесторів $725 млн фінансування при оцінці у $23 млрд


Acrisure отримала від інвесторів $725 млн фінансуванняБенефіт-група Acrisure, яка керує 10 найкращими глобальними страховими брокерами, закрила фінансування привілейованих акцій серії B-2 на суму 725 мільйонів доларів за оцінкою в 23 мільярди доларів, що на 31% більше порівняно з останнім збільшенням привілейованих акцій у березні 2021 року.

Дочірня компанія Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) очолила раунд за участю Guggenheim Investments від імені певних клієнтів і Oak Hill Advisors (OHA).

Нове фінансування дозволить Acrisure, яка використову штучний інтелект та нові технології страхування, продовжувати здійснювати нові M&A-придбання, що підвищують цінність, розвивати свої технологічні рішення, підвищувати маркетинг і впізнаваність бренду, а також інвестувати в технологічну інфраструктуру для підтримки провідного зростання в галузі. Нове збільшення капіталу негайно зменшує чистий борг Acrisure.

Грег Вільямс, співзасновник, генеральний директор і президент Acrisure, сказав: «Ця інвестиція є свідченням нашого стратегічного напрямку та здатності впроваджувати інновації та адаптуватися до потреб наших клієнтів», — сказав він. «Ми дуже раді співпрацювати з ADIA та OHA, провідними всесвітньо визнаними інвестиційними установами, і продовжувати співпрацю з Guggenheim. Ця угода ще раз підтверджує, як ринок і наші партнери цінують силу нашої діяльності та траєкторію майбутнього зростання».  | Фориншурер