Triple-I надала поради щодо страхування для тих, хто живе в містах, схильних до ураганів


Населення Флориди, Південної Кароліни, Джорджії та Делаверу різко зростає. Згідно з новим звітом Triple-I, це ставить на шлях ураганів більше людей і збільшує матеріальні збитки, які ураган може завдати в цих штатах.

Двозначне відсоткове зростання населення розбивається таким чином: Флорида (+14,6 відсотка), Південна Кароліна (+10,7 відсотка), Джорджія (+10,6 відсотка) і Делавер (+10,2 відсотка).

У звіті пропонуються три поради щодо страхування для тих, хто живе в штатах, схильних до ураганів:

  • перевірте страховий поліс власника житла, щоб переконатися, що страховий ліміт достатньо високий, щоб відновити будинок у разі повної втрати;
  • перевірте свій поліс на франшизу від урагану;
  • подумайте про придбання полісу страхування від повені

Застраховані збитки від ураганів зросли за останні 15 років, оскільки активність ураганів посилилася. З поправкою на інфляцію 9 із 10 найдорожчих ураганів в історії США обрушилися з 2005 року. На додаток до посилення штормової активності, будівництво узбережжя продовжувалося, а вартість нерухомості зросла, що призвело до більшого ризику збитків.

Департамент атмосферних наук Університету штату Колорадо минулого тижня спрогнозував утворення ще 17 названих штормів цього року на додаток до трьох (Алекс, Бонні та Колін), які вже розвинулися.  | Фориншурер