AM Best підтвердив рейтинг фінансової стійкості і довгострокові кредитні рейтинги Lloyd`s


LloydОцінка AM Best операційної діяльності Lloyd`s підкреслює очікування рейтингового агентства, що ринок забезпечить високі технічні показники протягом циклу андеррайтингу, і що капітал продовжуватиме залучатися на ринок.

Аналітики відзначили, що покращення умов ціноутворення, а також ретельний нагляд за діяльністю з боку корпорації почали матеріалізуватись у значних покращеннях ефективності андеррайтингу, що було чітко продемонстровано комбінованим коефіцієнтом Lloyd`s на кінець 2021 року в 93,5%, пише "Beinsure.com".

AM Best підтвердив рейтинг фінансової стійкості A (відмінно) і довгострокові кредитні рейтинги «a+» (відмінно) Lloyds (Великобританія), Lloyd's Insurance Company (China) Limited (Lloyd's China) (Китай) і Lloyd's Insurance Company SA (Lloyd's Europe) (Бельгія).

Водночас рейтингове агентство також підтвердило довгостроковий ICR «a» (відмінно) Society of Lloyd's (товариство) (Велика Британія) та довгостроковий кредитний рейтинг емісії «a-» (відмінно) за субординованими облігаціями на суму 500 мільйонів фунтів стерлінгів зі ставкою 4,75% із терміном погашення 30 жовтня 2024 року та за субординованими зобов’язаннями на суму 300 мільйонів фунтів стерлінгів зі ставкою 4,875% із терміном погашення 7 лютого 2047 року.

Прогноз цих кредитних рейтингів – стабільний.

AM Best зазначив, що рейтинги відображають міцність балансу Lloyd`s, яку він оцінює як дуже сильну, а також її високі операційні показники, бізнес-профіль і належне управління ризиками підприємства.

Загалом ринок Lloyd's виграє від того, що капіталізація з поправкою на ризик знаходиться на найвищому рівні, як вимірюється коефіцієнтом достатності капіталу (BCAR) компанії Best.

Оцінка міцності балансу враховує обмеження взаємозамінності капіталу, що зберігається на рівні учасників, і фінансову гнучкість ринку, яка посилюється різноманітністю постачальників капіталу.

Однак аналітики заявили, що ризик катастрофи на ринку є компенсуючим фактором. Але вимога до членів поповнювати свої кошти в Lloyd's для виконання зобов’язань за андеррайтингом, як частина процесу «приведення у відповідність», разом із посиленим наглядом Корпорації за ризиком накопичення частково пом’якшує потенціал нестабільності капіталізації з поправкою на ризик через операційні збитки.

Крім того, оцінка бізнес-профілю відображає сильну позицію Lloyd's на його основних ринках як провідного автора перестрахування та спеціалізованого страхування майна та нещасних випадків.   | Фориншурер