Chainproof за підтримки Munich Re прагне поєднати страхування та децентралізовані фінанси (DeFi)


Chainproof за підтримки Munich Re прагне поєднати страхування та децентралізовані фінанси (DeFi)Chainproof, яка планує запропонувати ліцензоване страхове покриття інституційного рівня для смарт-контрактів з відкритим вихідним кодом, оголосила про запуск свого продукту та нове партнерство.

Завдяки перестраховому захисту Munich Re, Chainproof прагне поєднати світи традиційного страхування та децентралізованих фінансів (DeFi).

Швидко зростаючий світ DeFi має понад 70 мільярдів доларів, що на 6000% більше, ніж два роки тому. Однак таке зростання пов’язане зі значним ризиком, оскільки останнім часом неодноразово траплялися зломи та використання смарт-контрактів (дивіться Largest Crypto & Blockchain Unicorns).

Традиційним страховикам зазвичай не вистачає історичних даних і технічного досвіду, необхідних для страхування, пов’язаного зі смарт-контрактами, і саме цю прогалину Chainproof сподівається заповнити.

Оскільки менеджери активів продовжують шукати надійні рішення для захисту зростаючої крипточастини свого портфеля, відсутність регульованого страхування не дала DeFi досягти широкого впровадження.

Chainproof представляє передові регульовані страхові рішення для новаторського світу Web3.

Quantstamp і Chainproof надають спеціальні знання з оцінки ризиків, необхідні для навігації на новому ринку страхування DeFi. Інституційні інвестори отримають можливість досягти успіху в секторі DeFi, якщо вони охоплені регульованим страхуванням, яке Munich Re підтримує через перестрахування.  Beinsure.com