Італійська страхова компанія Generali завершила придбання медстраховика La Médicale


Італійська страхова компанія Generali завершила придбання La Médicale, страхової дочірньої компанії Crédit Agricole Assurances, що займається страхуванням медичних працівників.

Окрім цього, Generali також завершила купівлю страхового портфеля Predica, який продається та управляється La Médicale. Угода очікує отримання всіх необхідних схвалень від відповідних регуляторних органів та органів з питань конкуренції.

Переговори про придбання почалися в листопаді 2021 року. Придбання було завершено після отримання всіх необхідних дозволів від відповідних регуляторних органів і органів з питань конкуренції.

"Успіх цього придбання зміцнює нашу присутність у Франції, одному з наших найважливіших ринків. Включення La Médicale до сфери нашої діяльності зміцнює наше позиціонування як мультиспеціалізованої страхової компанії та ключову роль, яку ми хочемо надати пов’язаним агентам у нашій моделі дистрибуції", сказав Філіп Донне, генеральний директор Generali Group.

Крім того, це придбання є частиною стратегії Generali, спрямованої на зміцнення дистрибуції через агентів і консолідацію своєї позиції на ринку професіоналів шляхом придбання певної мережі незалежних професіоналів у сфері охорони здоров’я.

Mediobanca Banca di Credito Finanziario SpA та Zaoui & Co виступили фінансовими консультантами Generali щодо угоди, а Herbert Smith Freehills Paris LLP – юридичним радником.  | Фориншурер