Стартап Branch по страхуванню житла та автомобілів, після залучення $147 млн став єдинорогом з оцінкою в $1,05 млрд


Стартап Branch по страхуванню житла та автомобілів, після залучення $147 млнІншуртех-стартап Branch, який пропонує комплексне страхування житла та автомобілів, залучив 147 мільйонів доларів у фінансуванні серії C при оцінці в 1,05 мільярда доларів.

Weatherford Capital, сімейна приватна інвестиційна компанія, очолювала раунд, який також включав участь існуючих і нових інвесторів, таких як Acrew, American Family Ventures, Anthemis, Gaingels, Greycroft, HSCM Ventures, Narya, SignalFire і Tower IV. За допомогою цього останнього фінансування стартап зібрав 229,5 мільйонів доларів загального фінансування з моменту створення у 2017 році.

Branch може зв’язувати страхування через API і об’єднувати страхування автомобіля та житла в одну транзакцію.

Branch співпрацює з постачальниками іпотечних або охоронних систем, щоб інтегрувати страхування в місцях продажу в свої продукти. Наприклад, якщо людина закриває будинок, у неї є можливість одночасно придбати страхування ризиків. Серед партнерів – Homepoint, OpenRoad Lending та SimpliSafe.

Ця модель розподілу означає, що Branch витрачає менше грошей, щоб залучити клієнтів, і може запропонувати страхування за нижчу ціну, ніж конкуренти. Але стартап також пропонує страхування безпосередньо споживачам напряму і через агентства.

За останні 12 місяців Branch збільшив свою річну премію на 1300% та оголосив про збільшення преміії до 50 мільйонів доларів, стартап також збільшив кількість співробітників з приблизно 75 співробітників до 400 сьогодні.

Компанія планує частково використати свій новий капітал для прискорення розгортання в США. Зараз компанія знаходиться в 28 штатах, а цього року розширилася до дев’яти нових.  | Фориншурер