Іншуртех Policygenius після збору $125 млн у раунді Серії E звільнила 25% свого персоналу


Іншуртех Policygenius після збору $125 млн у раунді Серії E звільнила 25% свого персоналуІншуртех-компанія Policygenius, яка зібрала від інвесторів 125 мільйонів доларів у раунді Серії E менше ніж три місяці тому, звільнила близько 25% свого персоналу.

Кількість звільнених працівників не підтверджується, але, згідно з багатьма джерелами, вважається близько 170. Дженніфер Фіцджеральд, генеральний директор і співзасновник Policygenius, не підтвердила цю цифру, сказавши, що "як і в багатьох компаніях, раптові і драматичні зрушення в економіці змусив нас адаптувати нашу стратегію. Після ретельного розгляду ми оголосили про складне і необхідне рішення скоротити чисельність нашого персоналу. Завдяки цим змінам ми залишаємось впевненими у майбутньому нашої компанії, наших постійних інноваціях та відмінному сервісі, який ми продовжуємо надавати нашим клієнтам щодня. Це важкий день для нас у Policygenius, а особливо для наших співробітників, які безпосередньо постраждали".

Під час фінансування серії E в березні Policygenius — чиє програмне забезпечення по суті дозволяє споживачам знаходити та купувати різні страхові продукти онлайн — заявила, що її бізнес із страхування житла та автомобілів «значно виріс», а нові підписані премії зросли «більш ніж у 6 разів» з 2019 по 2021 рік.

«Policygenius продовжує залишатися єдиною технологічною брокерською та дистриб’юторською платформою, яка успішно масштабується та диверсифікується в страхуванні життя, житла та автомобілів. Компанія використовуватиме новий капітал, щоб продовжувати інвестувати в розвиток свого основного бізнесу, а також нових пропозицій страхування життя без огляду в рамках Policygenius Pro».

З моменту створення в 2014 році Policygenius залучила понад 250 мільйонів доларів від KKR, Norwest Venture Partners і Revolution Ventures, а також від стратегічних спонсорів, таких як Brighthouse Financial, Global Atlantic Financial Group, iA Financial Group, Lincoln Financial і Pacific Life.

Повідомлялося про те, що за останній рік на публічних ринках були погані страхові технологічні компанії, коли Lemonade, Root і Hippo торгувались значно нижчими за початкові ціни.

Наприклад, Lemonade, який продає поліси страхування оренди, став публічним на початку липня 2020 року. Root, який зосереджується на автострахуванні, вийшов у жовтні того ж року на ІРО. Metromile, яка також займається автострахуванням, стала публічною через SPAC у лютому 2021 року. І, нарешті, Hippo, зосереджений на домашньому страхуванні, у серпні минулого року теж вийшов на біржу.  | Фориншурер