LexisNexis купує іншуртеха Flyreel, який використовує штучний інтелект для аналізу майнових ризиків


LexisNexis купує іншуртеха Flyreel, який використовує штучний інтелект для аналізу майнових ризиківКомпанія LexisNexis Risk Solutions оголосила про придбання Flyreel, американської іншуртех-компанії з питань страхування нерухомості, яка використовує штучний інтелект і машинне навчання для покращення аналізу ризиків для будинків і компаній-страхувальників.

Завдяки своєму додатку компанія Flyreel дозволяє споживачам здійснювати комплексне сканування своєї власності за допомогою смартфона. Запатентована технологія комп’ютерного зору компанії потім визначає будь-які небезпеки, ризики або особливості, які можуть вплинути на ризик для клієнта – наприклад, газові каміни або сходи без поручнів.

Відскановані дані перевіряються та передаються в робочі процеси страхових компаній без відвідування місця події. Flyreel стверджує, що його технологію можна використовувати для нового бізнесу та андеррайтингу, а також для обробки страхових претензій.

Іншуртех стане частиною страхового бізнесу LexisNexis Risk Solutions, доповнюючи його активи і моделі, які допомагають оцінити ризик.

Страховикам потрібне сучасне рішення для процесу перевірки житла, яке зменшує витрати, дає їм уявлення, необхідне для страхування та покращення коефіцієнтів збитків, а також пропонує зручний, розумний досвід роботи з клієнтами.

LexisNexis каже, що страховики можуть розраховувати на більш ефективне визначення розміру страхової премії для будь-якого відсканованого майна, визначення критичних небезпек наперед, отримання деталей про застраховані активи та спрощення процесу перевірки.

Flyreel також допоможе споживачам, створюючи записи про їхнє майно в разі претензії та допомагаючи їм зрозуміти існуючі ризики в їхньому домі чи бізнесі.  | Фориншурер