Іншуртехи Lemonade і Hippo повідомили про партнерські відносини та вихід на нові ринки


Іншуртехи Lemonade і Hippo повідомили про партнерські відносини та вихід на нові ринкиПровідні американські іншуртех-компанії Lemonade і Hippo повідомили про партнерські відносини та вихід на нові ринки в рамках планів розширення, незважаючи на те, що технологічна галузь похитнулась від високої інфляції та заморожування найму нових співробітників.

Lemonade оголосила про запуск свого нового автомобільного продукту - Lemonade Car - який випускається в Огайо - третьому штаті США для цього продукту після Іллінойсу та Теннессі. План захисту на основі використання також можна придбати разом з іншими продуктами P&C, такими як страхування орендарів, домашніх тварин, життя та страхування власників житла.

Страхові продукти Lemonade з використанням штучного інтелекту замінюють брокерів і страхову бюрократію чат-ботами та машинним навчанням. Іншуртех має найвищу оцінку задоволеності клієнтів з оцінкою 4,5 з п’яти зірок на галузевих сайтах із оглядами, і наразі обслуговує американський ринок, Німеччину, Нідерланди та Францію.

Щоб не відставати, Hippo Insurance, ще одна провідна іншуртех-компанія, запустила страхування власників житла в Північній Кароліні разом з постачальником безпеки IoT Ring. Згідно з повідомленнями, новим клієнтам буде надіслано безкоштовний комплект безпеки сигналізації від Ring, а також преміальну знижку.

Нова угода включає комплект із п’яти частин Ring Alarm (2-го покоління), Ring Indoor Cam, Echo Dot (4-го покоління), датчик повені та замерзання та датчик диму та CO. Hippo доступний у 37 штатах Америки та працює в Остіні та Далласі, Техасі, Пало-Альто, Каліфорнії, Бедмінстері, Нью-Джерсі та Тель-Авіві.

Hippo також співпрацює з LenderDock. Нова співпраця просуває повністю цифрове рішення Hippo для автоматизації процесу кредитора шляхом повної оцифровки підтверджень та запитів на виправлення іпотечного кредитора.

Також було перевірено та покращено простоту використання та точність даних. Hippo запровадив власний портал для кредиторів у 2021 році. Іншуртех вирішив шукати більш надійне та комплексне рішення. Їхнє рішення про партнерство з хмарною платформою для автоматизації кредиторів LenderDock було пов’язано з її тісною відповідністю ключовим бізнес-цілям Hippo: покращити якість обслуговування клієнтів і зменшити ручну діяльність у міру їх масштабування.  | Фориншурер