Іншуртех Slice у партнерстві з London Underwriters пропонує агентам цифрові страхові продукти


Іншуртех Slice у партнерстві з London Underwriters пропонує агентам цифрові страхові продуктиSlice у партнерстві з London Underwriters пропонує агентам з питань страхування майна та від нещасних випадків доступ до швидких, простих, цифрових котирувань та страхового покриття.

Slice Labs, технологічна компанія з першою страховою платформою на вимогу, запустила нове партнерство, яке надає агентам London Underwriters доступ до 100% цифрової платформи Slice для покриття малого бізнесу.

Продукт під брендом Slice і доступний вже зараз. Він включає загальну відповідальність підрядників, генеральних підрядників та ремонтників, продукт, який був дуже успішним у малих підприємствах. Агенти можуть надати пропозицію за 30 секунд і видати страхове покриття менше ніж за 5 хвилин.

Заснована в 2015 році та зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, Slice стверджує, що будує майбутнє страхування, дозволяючи страховикам, MGA та технологічним платформам створювати інтелектуальні та інтуїтивно зрозумілі цифрові страхові продукти на вимогу через хмарну платформу Slice.

У центрі уваги компанії є створення вбудованих страхових продуктів для екосистем. За даними McKinsey, до 2025 року екосистеми принесуть 60 трлн доларів, що становитиме 30% світових продажів у цьому році.

Slice стверджує, що майбутнє розподіленого страхування закладено, і страховики намагаються створити технологічні та організаційні основи, необхідні для цього підходу.

London Underwriters — це страховий брокер, який спеціалізується на оформленні страхування майна та від нещасних випадків. Як один із найбільших у країні дистриб’юторів Insurtech, London Underwriters пропонує своїм призначеним агентам кілька програм страхових технологій, у яких агенти можуть котирувати та продавати онлайн страхові продукти.  | Фориншурер