Іншуртех Bolt Insurance разом з Chat Mobility запускають страховий захист гаджетів


Іншуртех Bolt Insurance Solutions разом з Chat Mobility запускають страховий захист гаджетівBolt Insurance Solutions, нью-йоркська іншуртех-компанія, яка може похвалитися найбільшою технологічною біржею страхування для P&C в США, оголосила про запуск страхового захисту мобільних пристроїв.

Нова послуга стала можливою завдяки стратегічному партнерству Bolt з Chat Mobility, провідним регіональним оператором бездротового зв’язку зі штаб-квартирою в Айові. Співпраця покращує продукти страхового захисту пристроїв Bolt для абонентів Chat Mobility.

Служба, яка називається Total Defense Device Protection, запущена bolt and Chat Mobility, є спеціально розробленим продуктом захисту пристроїв, доступним для бази абонентів Chat Mobility. Страхова програма охоплює широкий спектр інцидентів, включаючи втрату, крадіжку, випадкове пошкодження та несправність (після гарантії виробника). Клієнти можуть скористатися послугою подання претензій без обмежень через цифровий портал з покриттям до двох замін протягом 12-місячного періоду.

Згідно з повідомленнями, з моменту запуску Total Defense Device Protection на початку травня страхові компанії стверджують, що 100% дійсних претензій було виплачено.

Пропозиція захисту пристроїв іншуртехами є ознакою постійного розширення стартапів та масштабування. Bolt має намір швидко розширити свої пропозиції захисту пристроїв у США за рахунок нових партнерів.

Розповідаючи про нову послугу, Велма Шрадер, головний операційний директор Chat Mobility, пояснила: «Захист пристрою є важливою частиною комплексної програми Chat для передплатників. Bolt має як досвід, так і технічні можливості для швидкого, цифрового та безпроблемного обслуговування клієнтів, і ми знаємо, що вони також можуть співпрацювати з нами, щоб впроваджувати інновації та знаходити нові можливості для задоволення потреб наших клієнтів».   | Фориншурер