Акціонери прийняли пропозицію Баффета щодо придбання Alleghany перестраховиком Berkshire за $11,6 млрд


Акціонери прийняли пропозицію Баффета щодо придбання Alleghany перестраховиком Berkshire за $11,6 млрдAlleghany Corporation отримала схвалення від своїх акціонерів на очікуване придбання страховою та перестраховою компанією Уоррена Баффета Berkshire Hathaway.

Акціонери схвалили умови угоди, які оцінюють Alleghany у 848,02 долара за акцію готівкою, при цьому загальна вартість угоди становить приблизно 11,6 мільярдів доларів.

84% звичайних акцій Alleghany в обігу та понад 98% поданих голосів проголосували за пропозицію про злиття під час позачергових зборів акціонерів.

Це сталося після того, як ради Alleghany і Berkshire одноголосно схвалили угоду разом з її початковим оголошенням ще в березні.

Очікується, що угода про злиття з Alleghany розширить значні інтереси Berkshire на ринку страхування та перестрахування та включатиме перестраховика Alleghany TransRe.

Очікується, що угода буде закрита в четвертому кварталі 2022 року. Alleghany продовжить працювати як незалежна дочірня компанія Berkshire Hathaway після завершення.  | Форіншурер