IntellectEU запускає блокчейн-рішення ClaimShare для виявлення страхового шахрайства


1Блокчейн-рішення проти страхового шахрайства для обміну даними ClaimShare тепер підтримує виявлення можливого шахрайства третіх сторін під час повторних страхових виплат. Додаткові можливості були додані після відгуків клієнтів і партнерів, розширюючи можливості ClaimShare допомагати страховикам розкривати та запобігати збиткам, яких можна уникнути.

ClaimShare — це унікальний технологічний стек, розроблений компанією з цифрових фінансів та інтеграції IntellectEU та поєднує блокчейн-технологію розподіленої книги (DLT) з конфіденційними обчисленнями та штучним інтелектом. Рішення використовується страховиками для обміну даними про претензії повністю безпечним, децентралізованим і відповідним GDPR способом. Це дає змогу страховій галузі нарешті виявити та боротися з можливим шахрайством під час врегулювання страхових випадків з надзвичайною ефективністю та точністю.

Більшість випадків шахрайства пов’язані з третіми сторонами, уповноваженими особами та організаціями, такими як СТО, лікарі та брокери, які сприяють незаконним схемам, які використовуються нечесними страхувальниками.

Процеси ClaimShare обробляють персональну ідентифікаційну інформацію (PII) та загальнодоступні дані абсолютно по-різному. Це дозволяє зберігати та порівнювати загальнодоступні дані за допомогою блокчейн-технології розподіленої книги R3 Corda, тоді як PII розміщується в децентралізованому рішенні. Це забезпечує ідеальну відповідність. Потім ClaimShare використовує конфіденційну обчислювальну платформу R3, Conclave та штучний інтелект, щоб безпечно порівняти ідентифікаційну інформацію, щоб підтвердити випадки повторних заяв на виплати. Corda від R3 є стандартним DLT у сфері фінансових послуг та страхування.

Технології ClaimShare поєднують конфіденційні обчислення та штучний інтелект із підключенням, що забезпечується мережею та платформою B3i. Додатки, сумісні з B3i, такі як ClaimShare, дозволяють гравцям страхової галузі вирішувати проблеми, які раніше вважалися нерозв’язними.  | Фориншурер