Іншуртех Hippo буде використовувати для своєї платформи First Connect технології кіберзахисту Blink


Іншуртех Hippo буде використовувати для своєї платформи First Connect технології кіберзахисту BlinkFirst Connect Insurance Services, дочірня компанія іншуртех-єдинорога Hippo Insurance Group, оголосила про співпрацю з Blink, пакетом продуктів страхування споживачів, які підтримує страховик Chubb, щоб зробити кіберстрахування доступним для незалежних агентів, які беруть участь у платформі First Connect на ринку страхування.

First Connect – цифрова платформа, призначена для надання незалежним агентам доступу до провідних операторів страхових технологій, запропонує страховий продукт кіберзахисту Blink, який забезпечує окреме страхове покриття клієнтів від кіберзалякування, вимагання в Інтернеті та крадіжки, а також покриває витрати на відновлення та заміну електронних даних.

Крім того, Blink пропонує продукти особистого страхування, які розповсюджуються через виплати працівникам, D2C, страхових перевізників, цифрових брокерів і партнерів.

Співпраця між Blink та First Connect надасть страховим агентам сучасне кібер-покриття, яке покликане допомогти споживачам захистити себе від кіберзлочинців.

Жертвам кібербулінгу покриваються пов’язані витрати, що виникають у результаті повторних переслідувань за допомогою електронних пристроїв, включаючи психіатричні послуги та витрати на тимчасовий переїзд.

У той же час Blink допомагає клієнтам у разі крадіжки особистих даних або кібер-вимагання, покриваючи витрати на найм професійних послуг і гроші або цифрову валюту, сплачені як викуп.  | Фориншурер