Sequoia Capital інвестувала $65 млн в індонезійську іншуртех-платформу Qoala


Sequoia Capital інвестувала $65 млн в індонезійську іншуртех-платформу QoalaQoala, індонезійська іншуртех-компанія, залучила 65 мільйонів доларів фінансування серії B, яку очолює французький інвестор Eurazeo і підтримує MassMutual Ventures і Sequoia Capital India.

Qoala, яка була заснована в 2018 році, пропонує роздрібні страхові продукти, такі як страхування будинку, здоров’я та автомобіля, через свою багатоканальну платформу. SaaS-платформу використовують понад 50 тис. маркетологів та 50 страховиків в Індонезії, а також у Таїланді, Малайзії, Сінгапурі та В’єтнамі.

Додаткові кошти будуть спрямовані на інвестування в технології та збільшення штату компанії до понад 250 фахівців у цьому році. Qoala також планує надати своїм співробітникам винагороду з акцій і можливість придбати акції компанії.

Qoala була створена Харшетом Лунані, який також є генеральним директором, і Томмі Мартіном, який також обіймає посаду головного операційного директора.

У 2020 році компанія отримала 13,5 мільйонів доларів у інвестиціях серії A під керівництвом Sequoia Capital. З тих пір вона купила тайський іншуртех-стартап FairDee.

Згідно з The Industry Reports, страховий ринок Південно-Східної Азії на шляху до досягнення загальних валових премій у розмірі 203,6 мільярда доларів.  | Фориншурер