InsurTech CoverGo отримав $15 млн в рамках раунду фінансування Серії А на міжнародну експансію


InsurTech CoverGo отримав $15 млн в рамках раунду фінансування Серії А на міжнародну експансіюInsurTech-компанія CoverGo оголосила, що отримала від інвесторів 15 мільйонів доларів в рамках раунду фінансування Серії А. Збір коштів проводив каліфорнійський фонд SemperVirens VC за участю американських компаній венчурного капіталу SixThirty, Tribeca Early Stage Partners і Fresco Capital.

Стратегічні інвестори включають панафриканську страхову групу Old Mutual, азіатську страхову групу Asia Financial Holdings, американську XN Worldwide Insurance (входить до Henner Group) і близькосхідний та африканський страховий фонд Noria Capital.

За даними CoverGo, існуючі інвестори у сфері іншуртеху також брали участь у раунді.

Нові інвестиції допоможуть прискорити міжнародну експансію CoverGo, розвинути партнерську мережу з консалтинговими компаніями, а також розширити команди продажів та інженерів у США та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Карібу Хоніг, генеральний партнер SemperVirens та засновник серії конференцій InsureTech Connect, займе місце спостерігача в раді в рамках інвестицій.

Зростаюча кількість компаній зі страхування здоров’я та життя, а також компаній із страхування життя, що розвиваються, прийняли платформу CoverGo для створення та запуску нових видів страхових продуктів протягом декількох днів, розвитку багатоканального розповсюдження, оптимізації адміністрування полісів та автоматизації процесів врегулювання.

У результаті CoverGo повідомила, що її річний регулярний дохід з січня 2021 року зріс більш ніж у 10 разів.

Оскільки страховики намагаються впроваджувати інновації, CoverGo має унікальні можливості для прискорення цифрової трансформації та підвищення ефективності по всьому страховому ланцюжку створення вартості.

Платформа нового покоління CoverGo надає страховикам поєднання швидкості виходу на ринок, економії витрат і безпеки, щоб досягти успіху як зараз, так і в майбутньому.

Страхові компанії зараз більше, ніж будь-коли, усвідомлюють, що розробка ІТ на замовлення є надто повільною та витратною, тоді як стандартні пакети програмного забезпечення не можуть задовольнити мінливі вимоги до продукту та потреби клієнтів.

Ось чому ми бачимо, як в усьому світі швидко зростає попит на справді конфігуровану платформу без коду, яка дозволяє компаніям бути гнучкими та залишатися конкурентними в мінливому світі. Нове фінансування та унікальне поєднання стратегічних страхових інвесторів допоможуть прискорити впровадження CoverGo страховими компаніями по всьому світу, заявив Томаш Голуб, генеральний директор і засновник CoverGo.  | Фориншурер