Іншуртех по страхуванню житла Urban Jungle отримав 16,5 млн фунтів стерлінгів фінансування серії A


Іншуртех по страхуванню житла Urban Jungle отримав 16,5 млн фунтів стерлінгів фінансування серії AІншуртех-стартап Urban Jungle отримав 16,5 мільйонів фунтів стерлінгів у рамках раунду фінансування серії A під керівництвом Intact Ventures. Компанія використає інвестиції Серії А для розширення свого бізнесу зі страхування житла у Великобританії та виходу на нові ринки.

Urban Jungle — це постачальник страхування житла для орендарів і власників житла, який прагне зробити страхування дешевшим за допомогою своїх онлайн-сервісів і технологій штучного інтелекту для виявлення страхового шахрайства.

Раунд також залучив інвестиції від Ingka Group, материнської компанії шведського ритейлера IKEA. Додаткові інвестиції надійшли від попередніх спонсорів Eka Ventures, Mundi та колишнього генерального директора Prudential UK Роба Деві.

«Шахрайство є великою проблемою в нашій галузі, і воно збільшує витрати для всіх інших. Те, як ми використовуємо технології, дає нам важливу перевагу, оскільки ми можемо відсікати страхових шахраїв і допомагати справжнім клієнтам отримати набагато кращу угоду, що особливо важливо в даний момент», — сказав Джиммі Вільямс, співзасновник і генеральний директор Urban Jungle.

Стартап заснований у 2016 році Джиммі Вільямсом і колишнім розробником Google Грегом Смітом. Проект отримав нове фінансування після інвестицій 8 мільйонів фунтів стерлінгів у червні минулого року, загальне фінансування Urban Jungle зросло до 32 мільйонів фунтів стерлінгів.

Нещодавно його колега із страхових технологій Ondo завершила IPO SPAC на 8 мільйонів фунтів стерлінгів на Лондонській фондовій біржі. За даними Dealroom, цей останній раунд фінансування оцінює Urban Jungle в межах 87-131 мільйонів доларів. Urban Jungle налічує 50 співробітників і базується в Лондоні.

Минулого місяця Ingka Investments запустила програму-інкубатор для креативних людей.  | Фориншурер