ARX запускає продажі "Зеленої картки". 10% з кожного онлайн полісу перераховується до фонду «Повернись живим»


ARX запускає продажі "Зеленої картки"Лідер страхового ринку України, страхова компанія ARX запускає новий продукт автострахування Зелена картка.

Компанія вирішила перераховувати 10% з кожного поліса, придбаного онлайн, у фонд "Повернись живим". З початку війни на потреби ЗСУ компанія вже пожертвувала 7,6 млн грн.

Зелена картка - це міжнародний страховий поліс автоцивільної відповідальності, обов'язковий для виїзду за кордон. За наявності полісу у разі ДТП відшкодовується збиток потерпілій стороні. Принцип дії такий самий, як у ОСЦПВ – документ дозволяє уникнути штрафів та значних фінансових витрат у разі ДТП у чужій країні.

Розмір відшкодування залежить від умов, визначених законодавством країни відвідування. У кожнії держави встановлено певні ліміти зі страхових виплат, відповідно до них встановлюється сума компенсації. Оформити поліс можна онлайн за 5 хвилин на сайті компанії. Дія поліса починається через 24 години після придбання

Купуючи поліс “ARX”, клієнти можуть бути абсолютно впевнені у його надійності та виплаті. Компанія ARX працює безперервно з першого дня війни, обслуговуючи клієнтів та оплачуючи збитки, не пов'язані з військовими ризиками. Регулювання ОСЦВ залишається без змін. У квітні місяці клієнти ARX отримали близько 6 млн страхових виплат за полісами ОСЦПВ.  | Фориншурер