PwC використовуватиме OSINT-технологію розвідки стартапу Neotas для боротьби з фінансовими злочинами


PwC використовуватиме технологію розвідки стартапу Neotas для боротьби з фінансовими злочинамиКомпанія PwC буде боротися зі зростанням фінансових злочинів і ризиків третіх сторін, співпрацюючи з передовим стартапом Neotas, який проводить комплексну експертизу.

У рамках партнерства, яке вже триває, бізнес PwC Intelligence використовуватиме технологію розвідки Neotas з відкритим кодом (OSINT) для виявлення, оцінки та звітування про фінансові, нормативні, дотримання та репутаційні ризики, які створюють треті сторони.

Поєднання потужності та досвіду PwC з інноваційною спеціалізованою технологією, розробленою Neotas, дозволить PwC боротися з основними фінансовими злочинами та ризиками третьої сторони.

Оскільки регулятори домагаються прийняття та інтеграції технології з відкритим кодом як найкращої практики, партнерство PwC з Neotas підкреслює їхнє зобов’язання використовувати більш активну модель управління ризиками та надати своїм клієнтам найкращі можливості OSINT.

Платформа Neotas дозволить PwC розширити пропозицію послуги RADAR із комплексної перевірки цілісності, щоб охопити нові сфери ризику, включаючи ESG, фінансову платоспроможність, соціальні медіа та багато іншого з єдиної централізованої платформи.

Включення централізованої платформи принесе з собою значну операційну ефективність. Аналітики можуть очікувати, що вони заощадить до 70% часу лише на дослідження, в той час як дані також будуть аналізуватися більш ніж 200 мовами.

Зміна дозволить аналітикам PwC максимально зосередитися на аналізі ризиків, а також забезпечить узгодженість і повну аудиторську перевірку.

Однією з найбільших проблем розвідувальних розслідувань із відкритим кодом і належної обачності є виявлення, використання та аналіз великої кількості доступної онлайн-інформації та моніторинг її для активного управління ризиками.  | Фориншурер