Generali збільшила свою частку в лайфовій компанії Future Generali India Insurance до 74%


Італійська страхова компанія Generali повідомила, що завершила придбання у Future Enterprises Limited 25% акцій Future Generali India Insurance (FGII) і тепер буде володіти часткою близько 74% FGII.

Generali отримала дозвіл відповідних регуляторних та конкурентних органів.

Італійський страховик зазначив, що угода повністю відповідає стратегії «Довічний партнер 24: стимулюючий зростання», «зміцнюючи позиції Generali на швидкозростаючих ринках і підтверджуючи прагнення Групи забезпечити прибуткове зростання, створюючи цінність для зацікавлених сторін. Generali є першим гравецем серед міжнародних страхових компаній, яка збільшила контрольний пакет акцій як в індійських компаніях зі страхування життя, так і в спільних підприємствах із страхування P&C після набрання чинності нового обмеження іноземної власності».

Приблизно місяць тому Generali повідомила, що контролює своє спільне підприємство в Індії з 68% акцій після того, як завершила придбання всієї частки (близько 16%), що належить Industrial Investment Trust Limited (IITL) у Future Generali India Life (FGIL).  | XPRIMM