Іншуртех FutureProof отримав від інвесторів фінансування на створення цифрової MGA-агенції


FutureProof Technologies, компанія P&C, орієнтована на страхування кліматичних ризиків, залучила 6,5 мільйонів доларів капіталу, які вона використала для створення генеральної агенції з управління (MGA).

Збільшення капіталу, яке проводилося AXIS Digital Ventures за участю попередніх інвесторів Innovation Endeavors і MS&AD Ventures, приводить загальне фінансування FutureProof до майже 10 мільйонів доларів.

Використовуючи методи штучного інтелекту, FutureProof прогнозує збитки від вітру та повені, щоб допомогти перестраховикам вибирати та оцінювати ризики.

Команда іншуртеху складається з спеціалістів страхової галузі, науковців з даних, економістів та кліматологів, а співзасновники, зокрема, головний страховий директор Фід Нортон, який нещодавно обіймав посаду директора з ризиків у XL Catlin.

«Оскільки кліматичний ризик загострюється, а стихійні лиха продовжують спричиняти безпрецедентний рівень фінансових втрат, це збільшить розрив у страховому покритті та поширить недострахування. Це збільшення капіталу дає нам змогу забезпечити кращий андеррайтинг, управління портфелем ризиків та інженерних талантів, коли ми запускаємо цифрову MGA FutureProof пізніше цього року», – каже Аліса Вальдеррама, співзасновник і генеральний директор FutureProof.

«Наша інноваційна технологія підвищить прибутковість і рентабельність власного капіталу для страховиків та перестраховиків, а алгоритмічний механізм андеррайтингу, який ми створюємо для досягнення наших результатів, забезпечить швидші пропозиції посередникам».  | Фориншурер