Страхова компанія ІНГО надаватиме покриття воєнних ризиків у програмах особистого страхування


Страхова компанія ІНГО готова включати до страхових програм покриття шкоди, заподіяної життю та здоров’ю застрахованих осіб внаслідок воєнних дій. Про це повідомив заступник голови правління компанії Сергій Майстренко. За його словами, покриття буде включатися до основних програм добровільного медичного страхування та страхування від нещасних випадків у корпоративному сегменті для цивільних осіб. Окреме придбання такого ризику не передбачено.

«Опції, що включають покриття воєнних ризиків – це відповідь на запити наших корпоративних клієнтів, які в умовах воєнного стану в країні турбуються про здоров’я та фінансовий захист співробітників», - зазначив Сергій Майстренко. – «ІНГО завжди намагається відповідати очікуванням ринку і наразі у нас є сформоване бачення як оперувати таким ризиком, незважаючи на високу долю невизначеності».

Умови страхування та процедури врегулювання практично не відрізняються від стандартних.

В програмах страхування від нещасного випадку покриття передбачає виплату грошового відшкодування у разі смерті та інвалідності 1-3 гр, що сталися внаслідок воєнних дій. Страхова сума коливається в межах 50-150 тис. грн. Придбати покриття можна на 3 місяці з можливістю пролонгації.

За програмами добровільного медичного страхування постраждалій людині буде організовано та сплачено медичну допомогу. Страхова сума залежить від лімітів (групових та індивідуальних), чисельності застрахованого колективу та наповнення основного покриття. Тривалість дії покриття поширюється на весь час дії основного договору.  | Фориншурер