CyberCube запускає актуарне моделювання кіберризиків для страхування та перестрахування


Компанія з аналітики кіберризиків CyberCube оголосила про нове партнерство з Ultimate Risk Solutions (URS), постачальником актуарного моделювання капіталу для секторів страхування та перестрахування.

У рамках партнерства URS інтегрує результати моделі Portfolio Manager CyberCube зі своїм програмним забезпеченням для фінансового аналізу Risk Explorer для страховиків і перестраховиків. Risk Explorer моделює ризик і капітал, оцінку перестрахування, стохастичну фінансову звітність та моделювання портфеля активів.

У цьому партнерстві Risk Explorer використовуватиме складні моделі CyberCube, засновані на спеціально розроблених сценаріях кіберризиків, включаючи атаки програм-вимагачів, відключення в хмарі та серйозні системні проблеми, щоб надати клієнтам більше уявлень про ризики та потреби в капіталі.

Portfolio Manager використовується для стрес-тестування портфелів кіберризиків на основі низки змодельованих сценаріїв загроз.

Ця модель дає змогу ризик-менеджерам перестраховиків аналізувати та передавати ключові повідомлення про кібер-вирази як вищому керівництву, так і робочим командам.

URS є лідером на ринку актуарного моделювання капіталу. Співпрацюючи з командою URS, CyberCube запровадить кібермоделювання ризиків природних катастроф в платформі Risk Explorer.  | Фориншурер