Французький іншуртех +Simple залучив $98 млн на розширення своєї страхової SaaS-платформи


Французький іншуртех +Simple залучив $98 млн на розширення своєї страхової SaaS-платформиФранцузька InsurTech-компанія +Simple залучила 90 мільйонів євро і придбала три європейські компанії, щоб розширити свою платформу, яка працює як страховий робо-брокер для фрілансерів і малого та середнього бізнесу.

Глобальна інвестиційна компанія KKR очолювала раунд збору коштів +Simple за участю засновників +Simple Еріка Міньо, Ентоні Жуанно та Салаха Хаміди, а також її існуючих інвесторів, включаючи Eurazeo, Speedinvest і Tikehau Capital.

Фінансування буде використано для підтримки подальшого розширення +Simple і сприяти консолідації страхової галузі в Європі.

Технологія, яка лежить в основі платформи +Simple, створює спеціальні пакети страхування на основі анкети. «Досвід KKR у страховому секторі в усьому світі та досвід інвестування в зростання роблять їх ідеальними партнерами для підтримки нашого розвитку», – сказав Міньо. «Наша здатність залучати інвестиції від такого гравця, як Tikehau, відображає впевненість у нашій стратегії, щоб забезпечити потужне зростання та прибутковість».

Також крім фінансування +Simple придбав три компанії, щоб посилити свою присутність у певних галузях: французьку фірму Alians, німецьку фірму Carl Rieck Assecuradeur та італійське агентство андеррайтингу Marintec.

Минулого місяця британська компанія FinTech Vitesse отримала 26 мільйонів доларів фінансування серії B, заявивши, що використає ці кошти для кращого зв’язку зі зростаючою цифровизацією страхового сектору в Європі та США. Компанія також використає гроші для інвестування в нові продукти та обслуговування клієнтів.  | Фориншурер