Іншуртех Vitesse закрив раунд фінансуванні серії B на $26 млн для цифровізації страхування в Європі та США


Іншуртех Vitesse закрив $26 млн у фінансуванні серії BБританська іншуртех-компанія Vitesse отримала 26 мільйонів доларів фінансування серії B, який дозволить глобальній платформі управління платежами, ліквідністю та фінансами цифровизувати страховий сектор в Європі та США.

Фінансування буде використано на інвестування в нові продукти та обслуговування клієнтів, оскільки компанія намагається досягти своєї місії стати найкращим партнером для оплати для страхової галузі.

Лід-інвестором виступила венчурна компанія Prime Ventures, зосереджена на інвестуванні в європейські технологічні стартапи. Крім того, участь взяли Octopus Ventures, лондонський багатоступеневий європейський венчурний інвестор, і Hannover Digital Investments, німецький постачальник капіталу та партнер для компаній, що спеціалізуються на цифрових рішеннях.

Vitesse заявила, що її платіжна мережа доступна в 172 країнах і територіях і обслуговує понад 72% страхового ринку Лондона.

Великобританія стала популярним місцем для компаній InsurTech. Минулого місяця лондонський стартап для велосипедистів Laka отримав понад 10,6 мільйона фунтів стерлінгів на розвиток своєї моделі страхування.  | Фориншурер