Європейська комісія узгодила Covea придбання перестраховика PartnerRe за $9 млрд


Європейська комісія узгодила Covea придбання перестраховика PartnerRe за $9 млрдЄвропейська комісія узгодила Covea придбання PartnerRe. Угода, вартість якої оцінюється в 9 мільярдів доларів, триває з минулого року. Ще в жовтні EXOR і Covea підписали меморандум про взаєморозуміння щодо продажу перестраховика.

Після цих переговорів ЄК оголосила, що дала схвалення відповідно до Регламенту ЄС про злиття. EXOR і Covea підписали меморандум про взаєморозуміння, згідно з яким Covea, після завершення необхідних консультацій, укладе остаточну угоду про придбання перестраховика на Бермудських островах.

Наприкінці жовтня було оголошено, що поновлені переговори між сторонами призвели до підписання Меморандуму про взаєморозуміння (МОВ) між Exor та Covéa.

Тепер, після завершення необхідних консультацій, компанії уклали остаточну угоду, відповідно до якої Covéa придбає глобальну перестрахувальну компанію, що повністю належить Exor.

Узгоджена грошова винагорода у розмірі 9 мільярдів доларів, яка має бути виплачена Covéa після завершення, заснована на консолідованій вартості акціонерного капіталу у розмірі 7 мільярдів доларів. Привілейовані акції, випущені PartnerRe і котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі, не будуть включені до запропонованої угоди.  | Фориншурер