Іншуртех-брокер Newfront Insurance закрив раунд фінансування на $200 млн з оцінкою у $2,2 млрд


Іншуртех-брокер Newfront Insurance закрив раунд фінансування на $200 млн з оцінкою у $2,2 млрдІншуртех-брокер Newfront Insurance зі штаб-квартирою в Сан-Франциско оголосив про інвестиції в розмірі 200 мільйонів доларів з оцінкою у 2,2 мільярда доларів для модернізації страхування.

Інвесторами виступили Goldman Sachs Asset Management та B Capital. У раунді фінансування також взяли існуючі інвестори, включаючи Founders Fund і Meritech Capital.

«Природа ризику різко змінилася за останнє століття, але страхова галузь не трансормувалася, щоб відповісти на ці нові виклики», — сказав співзасновник і генеральний директор Newfront Спайк Ліпкін. «Ця інвестиція допоможе Newfront створити сучасну платформу для клієнтів, спеціалістів зі страхування та торгових партнерів».

Newfront планує розширити свої технологічні команди та зосередитися, зокрема, на використанні даних для клієнтів. Крім того, стартап планує інвестувати в спеціалізовані клієнтські ресурси та експертів у найрізноманітніших галузях та розширюватися в США.

Фінансування було виділено після злиття Newfront і ABD, яке відбулося в серпні 2021 року.

Всього за 7 місяців компанія вже запустила нову інформаційну панель для клієнтів, удосконалила можливості порівняльного аналізу, найняла понад 200 нових спеціалістів, а також досягла рекордного зростання страхових премій, досягнувши прибутковості.

Виконавчий директор Newfront Курт де Грос сказав: «Newfront — це модель, яку потребує наша галузь, — модель, яка ставить клієнтів і колег у центр і де прибуток акціонерів пов’язаний із забезпеченням клієнтської вартості. Ми виявили, що талановиті брокери та спеціалісти зі страхування залишають 100-річні платформи, щоб приєднатися до нас у пошуках кращих клієнтів та партнерів».

Віце-президент Goldman Sachs Asset Management Пол Пейт сказав: «Ми бачимо, як сучасні повноцінні платформи трансформують значну частину фінансових послуг, і ми віримо, що поєднання технологій, людей та досвіду Newfront представляє майбутнє страхування».  | Фориншурер