Willis Towers Watson завершує придбання 100% страхового брокера WTW India


Willis Towers Watson отримав дозвіл від Управління регулювання та розвитку страхування Індії на придбання решти 51% акцій WTW India. Вівек Нат призначений головою Індії WTW. У результаті транзакції брокерська компанія додасть операцію страхового посередництва до свого портфеля бізнесу та операцій в Індії.

Клер Мухіудин, керівник відділу Азії в WTW, сказала: «Наш бізнес в Азії продовжує рости, а Індія для нас є ключовим стратегічним ринком. Оскільки ми стимулюємо зростання нашого бізнесу в Індії, потужний досвід Вівека в керівництві на ринках Південно-Східної Азії та Південної Азії стане ключовим активом, коли він почне зосередитися на прискоренні зростання нашого бізнесу в Індії. Він відповідатиме за всі місцеві підприємства WTW в Індії та об’єднуватиме спільноти наших талановитих колег у всіх організаціях для співпраці та трансформації нашого бізнесу в країні».

За даними Willis Towers Watson, Натх замінить Рохіта Джайна, який і надалі працюватиме в WTW India як директор ради.

Рішення фірми придбати решту 51% WTW India було оголошено в листопаді після оголошення про зміни в регулюванні в країні.  | Фориншурер