Страхова компанія ARX назвала найбільші виплати березня та виключення зі страхових випадків


Страхова компанія ARX c перших днів війни продовжує працювати і обслуговувати своїх клієнтів. Офіси працюють в залежності від поточної ситуації в конкретному місці, в т.ч. з урахуванням обмежень, наприклад часу дії комендантського часу.

Практично без змін працює туристичне страхування, працюють усі види автострахування, в тому числі КАСКО за кордоном, ДМС - на місцях, де можливо здійснювати сервіс. Компанія продовжує виплати за страховими випадками, не пов'язаними з військовими діями.

У березні було здійснено кілька особливо великих виплат.

• Здійснено виплату в 1,4 млн по полісу КАСКО.
• Також по КАСКО було здійснено виплату у сумі 586 546 грн
• По полісу добровільного медичного страхування була здійснена виплата у сумі 416 129 грн.

Загалом у березні клієнти отримали страхових відшкодувань на суму понад 47 млн. грн.

Всі події (збитки), які сталися під час або на території війни, але прямо/не прямо не пов’язані з війною (повний текст обмежень викладений в конкретному договорі страхування), воєнними діями, мародерством, впливом зброї, боєприпасів, та за умови відсутності сумнівів у нас щодо заявлених обставин конкретної події - будуть врегульовані компанією як випадки з покриттям.

В той же час звертаємо увагу, що за договором страхування у страхувальника є зобов’язання, які необхідно виконувати, адже невиконання зобов’язань страхувальником може бути підставою для відмови в покритті навіть при відсутності виключень.

У випадках ДТП, захворювань, нещасних випадків, усіх страхових випадках по добровільним видам страхування, які прямо/не прямо не пов’язані з воєнним/військовими діями та їх наслідками – ми виконуємо умови договору щодо виплати відшкодувань.  | Фориншурер