Іншуртех-компанія Policygenius отримала від інвесторів 125 мільйонів доларів на розвиток SaaS-платформи


Іншуртех-компанія Policygenius отримала від інвесторів 125 мільйонів доларів на розвиток SaaS-платформиІншуртех-компанія Policygenius отримала від інвесторів 125 мільйонів доларів на розвиток продуктів страхування життя, житла та автотранспорту. Всього стартап отримав 225 мільйонів доларів загального фінансування. На початку 2020 року компанія отримала 100 мільйонів доларів.

У раунді прийняли участь KKR, Norwest Venture Partners і Revolution Ventures, Brighthouse Financial, Global Atlantic Financial Group, iA Financial Group, Lincoln Financial і Pacific Life FinTech Startups in the World).

Заснована в 2014 році, платформа Policygenius дозволяє споживачам порівнювати та купувати страхування онлайн. Він побудував інтеграцію з деякими з найбільших страхових компаній і розробив власну технологію для котирування та андеррайтингу.

Платформа Policygenius Pro, запущена на початку цього року, відкриває продукти страхування життя для партнерів B2B.

Цей рік був насиченим для сектора InsurTech. Французький робо-брокер +Simple оголосив, що залучив 98,2 мільйона доларів і придбав три компанії – французьку фірму Alians, німецьку фірму Carl Rieck Assecuradeur та італійське агентство андеррайтингу Marintec – щоб допомогти розширити свою діяльність.

У лютому британська компанія FinTech Vitesse залучила 26 мільйонів доларів для кращого зв’язку зі зростаючою цифровизацією страхового сектору в Європі та США. А в січні лондонський стартап Laka забезпечив понад 10,6 мільйонів фунтів стерлінгів.  | Фориншурер