Іншуртех Layr отримав від інвесторів $10 млн на розвиток платформи для страхових агентів та брокерів


Іншуртех Layr отримав від інвесторів $10 млн на розвиток платформи для страхових агентів та брокерівІншуртех Layr зібрав 10 мільйонів доларів у раунді фінансування серії A, який очолив HSCM Ventures за участю MGV, Sandbox Industries, Flyover Capital та Hannover Digital Investments. Фінансування піде на розширення команди Layr і збільшення її присутності серед страхових агентів і брокерів, додаючи нові технологічні досягнення.

Стартап оголосив про партнерство з венчурними insurtech-компаніями і командою страхових брокерів The Plexus Groupe, IMA Corp, Holmes Murphy, The Partners Group, The Graham Agency, Broker Tech Ventures та ряду страховиків.

Брендон Барон увійде до ради директорів Layr як представник HSCM Ventures.

Layr — це хмарна платформа на базі штучного інтелекту, яка оцифровує весь процес страхування, дозволяючи брокерам продавати, обслуговувати та поновлювати традиційно трудомісткі поліси в приватному сервісному центрі.

Коли новий клієнт купує поліс, запатентовані алгоритми Layr встановлюють ціни, забезпечуючи покриття – без будь-якого впливу брокера або використання API. Після розміщення кінцевий клієнт може обслуговувати власні поліси та отримати доступ до підтвердження страхування на порталі під брендом брокера.

Поєднуючи такі інструменти, як цифровий магазин, портали обслуговування клієнтів і ліцензовану підтримку агентів, рішення Layr дозволяє страховим брокерам та агентам обслуговувати більше клієнтів, одночасно підвищуючи якість їх обслуговування.

Крім того, Layr працює без API, що означає, що агентства можуть негайно інтегрувати його послуги з існуючими аналоговими робочими процесами.  | Фориншурер