Lloyd's вибрав 11 іншуртех-стартапів, які приєднаються до восьмої когорти Lloyd's Lab


LloydLloyd's вибрала чергові одинадцять іншуртех-стартапів, які приєднаються до восьмої когорти Lloyd's Lab.

Lloyd's заявив, що отримав понад 150 заявок, які він скоротив до остаточного відбору з одинадцяти. Вони сформують наступну когорту Lloyd's Lab, починаючи з 25 квітня 2022 року. Команди працюватимуть над створенням страхових продуктів для вирішення проблем страхового ринку та проблем, які стоять на ринку Lloyd's.

Ед Гейз, старший менеджер Lloyd's Lab, сказав: «Ми запросили InsurTech-команди для вирішення деяких з найбільш гострих проблем, з якими стикається ринок Lloyd's, від підтримки переходу до економіки з низьким вмістом вуглецю до покращення роботи з претензіями щодо припинення діяльності».

Команди, відібрані для восьмої когорти Lloyd's Lab:

Kita – забезпечує страхування добровільних ринків вуглецю, щоб забезпечити більш якісні рішення для видалення вуглецю та створити позитивний вплив на клімат.

Persefoni – глобальна компанія, що займається програмним забезпеченням, чия SaaS-платформа дає змогу компаніям і фінансовим установам легко задовольняти вимоги та запити щодо розкриття інформації про кліматичні умови зацікавлених сторін і нормативних актів.

Kettle – перестрахова агенція на Бермудських островах, має на меті захистити світ від зміни клімату за допомогою машинного навчання, штучного інтелекту та перестрахування.

Otonomi – параметрична страхова платформа з підтримкою блокчейн-мережі, яка змінює спосіб отримання компенсації страхувальникам вантажів, скорочуючи терміни вирішення проблем з 45 днів до 45 хвилин, знижуючи адміністративні витрати більш ніж на 50% як для клієнтів, так і для страховиків, а також надаючи алгоритмічні рішення для андеррайтингу.

Privateer Space – забезпечує технологію космічних застосувань, зосереджену на безпеці, стійкості в навколоземному космосі.

Definely – це компанія з програмного забезпечення, яка підтримується Microsoft, яка по-новому визначає, як розуміють контракти. Інструменти Definely скорочують життєвий цикл контракту та час для отримання прибутку, оптимізуючи те, як професіонали розуміють і переглядають складні контракти.

Marmalade – проста система ціноутворення та збору даних, створена для андеррайтерів.

FRISS – допомагає страховикам глибше зрозуміти ризики у своєму портфелі, дотримуватися вимог, виявляти шахрайство та приймати кращі рішення протягом циклу андеррайтингу та претензій.

InsurX – це цифрова біржа потужностей для комплексного комерційного страхового ринку. Покращує торгівлю потужністю брокерів і страховиків, використовуючи запатентовану технологію алгоритмічного узгодження.

ClearConnect – за допомогою запатентованої технології ClearTrac надає зацікавленим сторонам транспортної та страхової індустрії 360-градусний огляд ризиків, пов’язаних з водіями та автопарками на дорозі.

BakerTilly – Quantum – це платформа для обробки претензій щодо переривання бізнесу, яка забезпечує безперебійні виплати на основі даних. У поєднанні з практичними персоналізованими послугами від досвідчених судових бухгалтерів Baker Tilly, Quantum забезпечує переваги автоматизації з більш індивідуальним підходом.  | Фориншурер