Страховик торгових кредитів Euler Hermes працюватиме під брендом Allianz Trade


Allianz Group перейменувала страховика торгових кредитів Euler Hermes, якого придбала у 2018 році, в Allianz Trade. «Ми є світовим лідером у сфері страхування торгових кредитів, працюємо у 52 країнах і маємо понад 5500 співробітників. Зміна назви нашої торгової марки на Allianz Trade означає зміцнення нашої позиції як глобального гравця. З новим брендом ми ще більше виграємо від репутації та сили Allianz Group, яка має велику глобальну мережу експертів».

Крім того, нове ім'я безпосередньо сприятиме реалізації стратегічного плану компанії на 2025 рік, який підкреслює її прагнення до зростання у всіх напрямках бізнесу та у всіх регіонах.

План заснований на трьох компонентах, перший з яких зосереджений на розширенні основного бізнесу, який включає продовження роботи з надання послуг вищого рівня у всіх сегментах ринку та побудова на неперевершених інструментах андерайтингу, навичках та інфраструктурі, а також на багатоканальному розподілі, включаючи агентську мережу Allianz.

Другий компонент орієнтований на драйвери масштабного зростання, які дозволять компанії розробляти більш швидкі механізми зростання, такі як кредити та спеціальні рішення, а також інвестувати в подальший розвиток та швидке розширення своєї частки на ринку.

І останній компонент спрямований на підготовку до нового світу, який орієнтований на довгострокову перспективу та підготовку до майбутнього торгівлі, а також на те, щоб залишатися попереду гри, переходячи на онлайн-торгівлю B2B та стаючи ключовим гравцем у цій новій екосистемі.  | Фориншурер