Іншуртех-платформа хмарного страхування Socotra отримала від інвесторів $50 млн на розвиток


Іншуртех-платформа хмарного страхування Socotra отримала від інвесторів $50 млн на розвитокКомплексна іншуртех-платформа на основі хмарного страхування Socotra завершила раунд фінансування серії C у розмірі 50 мільйонів доларів, який очолювала Insight Partners, підкреслюючи швидке зростання та успіх компанії, при цьому щорічний регулярний дохід (ARR) зріс більш ніж у 9,5 разів за останні три роки.

Фінансування буде використано для подальшого розширення функціональних можливостей страхового продукту, розширення його покриття в Європі та Австралії, розширення інфраструктури для підтримки швидко зростаючої клієнтської бази та можливостей екосистеми через Socotra Marketplace.

Існуючі інвестори 8VC, Portage Ventures, Brewer Lane, MS&AD Ventures і Nationwide Ventures також взяли участь у цьому раунді, довівши загальну суму зібраних інвестицій до 96 мільйонів доларів.

Заснована в 2014 році, Socotra пропонує страховій галузі потужну основну платформу як альтернативу тендітним монолітним системам адміністрування полісів.

Лише у 2021 році Socotra мала 17 нових страховиків-клієнтів, а тепер надає десятки різноманітних страхових продуктів для страховиків на трьох континентах. Клієнтами є такі великі страховики, як AXA, Mutual of Omaha, Symetra, MS Amlin і IAG, а також провідні страхові компанії MGA, такі як Hippo і Bamboo Insurance.

Ден Вудс, засновник і генеральний директор Socotra вважає, що багато сучасних страховиків основних систем вважають себе сучасними, не маючи таких основ, як документація або постійне оновлення. На відміну від цього, Socotra керується через API, добре задокументованою, нативною в хмарі та є готовим продуктом.

Завдяки підтримці Insight Partners іншуртех Socotra має можливості для швидшого масштабування та надання ще більшої користі для страхової спільноти. Ця інновація покращує швидкість доставки тпродуктів а знижує загальну вартість володіння для інноваційних страховиків, які хочуть запустити нові продукти або перебудувати існуючі напрямки бізнесу.  | Фориншурер