Oman Insurance купує у Generali портфель страхування життя в ОАЕ


Страхова компанія Oman Insurance купує у італійського страховика Assicurazioni Generali портфель страхування життя в ОАЕ. Угода, підписана 23 лютого 2022 року, відображає довгострокове партнерство між двома гравцями та відповідає загальній стратегії Generali щодо раціоналізації своєї бізнес-моделі в ОАЕ шляхом посилення її екосистеми партнерських програм», – повідомили представники Oman Insurance.

Платоспроможність Oman Insurance на рівні 275% станом на грудень 2021 року є однією з найвищих в ОАЕ і відображає її фінансову стійкість.

Очікується, що передача портфелю, яка охоплює поліси страхування життя, пов’язана з одиницями, буде завершена до кінця серпня 2022 року за умови схвалення регуляторних органів.

Обидві сторони домовилися забезпечити плавний перехід для існуючих страхувальників і продовжувати надавати їм доступ до найкращих у своєму класі страхових послуг і систем. Умови діючих договорів клієнтів залишаться незмінними.

«Ми задоволені цією угодою, яка ще більше зміцнює наші ринкові позиції, досягаючи понад 1,2 мільярда дирхамів ОАЕ щодо індивідуальних активів під управлінням. Завдяки цій угоді ми використовуємо наші цифрові можливості та багатоканальний підхід за допомогою банківського страхування, партнерства з брокерами життя, а також наших 150 консультантів», - сказав Еммануель Дешам, член Виконавчого комітету Oman Insurance і керівник відділу страхування життя в Oman Insurance.  | Фориншурер