Іншуртех Loadsure отримав $11 млн від інвесторів на розвиток платформи страхування вантажів


Іншуртех Loadsure отримав $11 млн від інвесторів на розвиток платформи страхування вантажівІншуртех Loadsure залучила 11 мільйонів доларів у рамках раунду фінансування серії A, очолюваного MMC Ventures разом із Crowley, глобальною морською, енергетичною та логістичною компанією та існуючим інвестором Insurtech Gateway.

Loadsure надає трансакційну платформу страхування вантажів та автоматизований процес врегулювання претензій.

Він планує використати фінансування для масштабування своєї платформи, прискорення розвитку своєї технології, збільшення охоплення та кращого обслуговування світового ринку страхування вантажів через ефективніший ланцюг дистрибуції.

У 2022 році концерн Лондонського страхового та перестрахового ринку Lloyd's надав статус власника страхового покриття Loadsure.

Після схвалення Lloyd, іншуртех співпрацює з ArgoGlobal, підрозділом перестраховика Argo Group, щоб забезпечити потенціал та підтримку для свого розвитку.

«Loadsure повністю модернізує спосіб обслуговування ринку страхування вантажів, створюючи повністю цифровий, керований даними, вбудований страховий продукт», — сказала Алексія Артс, директор MMC Ventures. — «Продукт Loadsure відповідає змінам, які відбуваються на ринку, оскільки вантажовідправники та перевізники все більше очікують гнучкості, налаштування та простоти покупки».  | Фориншурер