Банк «Аваль» і СК «Еталон» взяли участь у 10-й ювілейній Міжнародній виставці UITT 2004 «Україна — П


Банк «Аваль» і СК «Еталон» взяли участь у 10-й ювілейній Міжнародній виставці UITT 2004 «Україна — Подорожі і Туризм», що проходила з 31 березня по 3 квітня 2004 р. у Міжнародному виставковому центрі м. Києва за підтримки Державної туристичної адміністрації України і Київської державної адміністрації й особисто Київського міського голови О.Омельченка. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

За інформацією департаменту, під час виставки банк «Аваль» представив банківські продукти, орієнтовані на подорожуючих за кордон, зокрема міжнародні платіжні картки Visa Int. і MasterCard Int., дорожні чеки Tomas Cook, American Express, передоплачені картки Visa TravelMoney Cash Passport та ін.

Також банк «Аваль» презентував новий спеціалізований продукт для туроператорів і туристичних агентств — банківські гарантії, що підтверджують фінансове забезпечення відповідальності туристичної організації перед споживачами послуг (туристами). Відповідно до Закону України «Про туризм» (редакція від 18 листопада 2003 р.) такі гарантії є необхідною умовою для одержання туристичними компаніями ліцензій на здійснення діяльності.

Як повідомляє прес-служба банку, компанія «Еталон», що є стратегічним партнером банку «Аваль» на страховому ринку, також представила власні продукти, розроблені для туристів. Зокрема, для учасників виставки було презентовано продукт з добровільного страхування від’їжджаючих за кордон, що передбачає покриття витрат на медичну допомогу, транспортні витрати, врегулювання збитків у випадку втрати багажу, документів та ін.

При цьому СК «Еталон» надає своїм клієнтам — власникам полісів страхування під час їхньої подорожі за кордон безкоштовний сервіс інформаційного асистансу (включаючи оперативну організацію надання медичних послуг) за допомогою міжнародної асистуючої компанії CORIS.

Виставка UITT є членом Європейської Асоціації туристичних виставок (EETFA), Всесвітньої туристичної організації (WTO), Туристичної Асоціації Центрально-Європейських країн (CECTA), Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації (РАТА). Усього у виставці взяли участь понад 750 компаній з 40 країн світу і регіонів України — туроператори, туристичні агентства, національні комітети з туризму, готелі, курорти, санаторії, транспортні організації, музеї та ін.   | «Аваль»